dokter raes

DOKTER MELANIE RAES

Als dermatoloog is Dr. Melanie Raes gespecialiseerd in de behandeling van huid-, haar- en nagelziekten. Zij behaalde haar diploma geneeskunde in 2002 aan de Vrije Universiteit Brussel met grote onderscheiding. Daarna vertrok zij naar Rotterdam om zich te specialiseren tot huidspecialist aan de Erasmus Universiteit bij Professor Dr. Neumann.

Ondertussen is ze ruim 10 jaar werkzaam in de dermatologie en elke dag nog heeft ze het gevoel dat ze de juiste keuze heeft gemaakt. Wat dermatologie zo boeiend maakt voor haar, is de grote afwisseling. Zoveel uiteenlopende ziektebeelden en een patiƫntenpopulatie van jong tot oud. Naast algemene dermatologie besteedde Dr. Raes tijdens haar opleiding veel aandacht aan de verschillende behandelingsmogelijkheden van spataderen, maar ook huidkanker en dermatochirurgie hebben haar bijzondere interesse.

Dr. Raes hecht veel belang aan kwalitatief hoogstaande zorg met een persoonlijke touch. Een vriendelijk onthaal in een aangename omgeving en persoonlijke aandacht staan voorop. Ook streeft zij ernaar om afspraaktijden zo goed mogelijk na te leven.

DOKTER WIM ROEST

Dr. Wim Roest is werkzaam als dermatoloog in het Flevoziekenhuis in Almere (Nederland). Hij komt regelmatig de praktijk in Hoogstraten versterken. Hij is gespecialiseerd in dermatochirurgie en cosmetische dermatologie.

U kan voor antirimpel-behandelingen (spierverslappers botuline toxine of injecteerbare vulmiddelen) vrijblijvend een afspraak maken met Dokter Roest.

VERPLEEGSTER