dokter raes

Beste patiënt,


 
Gezien de ernst van de Corona pandemie gaan voorlopig alle niet dringende consultaties en behandelingen niet door.

Stuur een mail naar secretariaat@dermatoloograes.be om uw afspraak te annuleren. Zo weten wij dat u op de hoogte bent van dit bericht en hoeven we niet onnodig iedereen te bellen. Graag uw naam, dag en tijdstip van de afspraak vermelden.

Heeft u een probleem en wilt u toch graag verder geholpen, kan u een mail sturen naar secretariaat@dermatoloograes.be. Daarin beschrijft u kort uw klacht of probleem. Indien mogelijk voegt u een duidelijke en scherpe foto toe van uw huidprobleem. Graag een overzichtsfoto en een detail foto. Daarnaast vermeldt u uw naam, geboortedatum, rijksregisternummer (op achterzijde van uw identiteitskaart), ziekenfonds en een telefoonnummer waarop u makkelijk te bereiken bent. Ik probeer u dan, voor zover mogelijk van op afstand, te helpen door middel van een telefonisch consult. De mails worden op weekdagen ’ s morgens gelezen. Ik neem zelf telefonisch contact met u op.

Bent u in behandeling waarbij opvolging noodzakelijk is, stuurt u ook een mail naar secretariaat@dermatoloograes.be met uw gegevens en eventueel een foto van hoe uw huidprobleem er op dit moment uitziet. Ik neem dan ook telefonisch contact met u op om u verder advies te geven en zo nodig voorschriften te mailen.

U kan nu reeds een nieuwe afspraak maken via de website www.dermatoloograes.be. De online agenda is momenteel geopend vanaf 25 mei in de hoop dat de Coronacrisis dan voorbij is. Mocht het u niet lukken om online een afspraak in te boeken, mag u een mail sturen naar secretariaat@dermatoloograes.be met uw gegevens (naam, geboortedatum en telefoonnummer) en de gewenste dag of dagdeel dat u een graag een afspraak wenst. Dan neem ik contact met u op.

Tot slot een vriendelijk verzoek om uw huisarts of spoeddienst niet te belasten met uw huidprobleem of vraag naar voorschriften in verband met uw huidziekte. Zij hebben het momenteel al extra druk. Voor vragen, problemen en eventuele voorschriften blijf ik bereikbaar via mail secretariaat@dermatoloograes.be.


 
Met vriendelijke groeten,
 
Dokter Raes
Dermatoloog