afspraak


Beste patiënt,
Dokter Raes zal om medische redenen afwezig zijn van 13 september 2022 tot en met 27 september 2022.
In deze periode zal haar collega Dokter Roest spreekuur doen op maandag en op vrijdagochtend voor dringende zaken.
U kan hiervoor enkel telefonisch een afspraak maken. Dank voor uw begrip.

De praktijk zal in die periode telefonisch bereikbaar zijn op maandag en dinsdag van 8u30 tot 13uur en van 14uur tot 16 uur.
Ook op vrijdagvoormidaag van 8u30 tot 13uur.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Wat breng ik mee naar mijn afspraak?

- Identiteitskaart of klever van uw ziekenfonds (als u geen Belgische identiteitskaart heeft). Ook tieners brengen hun identiteitskaart mee.

Voor kinderen kidsID of indien nog niet in het bezit hiervan ISI pasje of klever ziekenfonds.

- Lijst met de medicatie die u dagelijks neemt, alsook lijst van de crèmes en zalven die u reeds gebruikt heeft voor het probleem indien van toepassing

- Lijst met gekende allergieën

- Eventueel uw verwijsbrief

Wat moet ik weten?

Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan zo snel mogelijk te annuleren of te verplaatsen. Zo geeft u iemand anders de kans om uw plaats in te nemen. Afspraken kunnen geannuleerd worden via de knop in de bevestigingsmail (tot 24 uur voor de afspraak) of telefonisch. Een vergoeding van 20 euro zal aangerekend worden indien u uw afspraak niet nakomt of indien u uw afspraak niet tijdig geannuleerd heeft (tenminste 24 uur van tevoren behalve bij overmacht).

Indien u een afspraak wil verplaatsen, kan u dit ook zelf via uw computer doen door de reeds bestaande afspraak te annuleren via de knop in de bevestigingsmail (tenminste 24 uur voor de afspraak) en een nieuwe afspraak te maken op de website.

Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken. Afspraken voor een ingreep, het wegspuiten van spatadertjes en cosmetische behandelingen kunnen enkel telefonisch gemaakt worden. Dit neemt immers wat meer tijd in beslag.

Bent u vergeten wanneer u een afspraak heeft, kan u door op de link 'maak een afspraak' te klikken onderaan in het speciale vakje uw emailadres dat u heeft doorgegeven invullen. Dan ontvangt u een mail met alle afspraken die gemaakt werden voor dit emailadres. 

Hoe kan ik betalen?

Bancontact of payconiq. Graag cash betalingen zoveel mogelijk beperken.

Maatregelen ter preventie van Covid 19:

- Annuleer uw afspraak indien u zich ook maar een beetje ziek voelt.

- Kom NIET TE VROEG. U kan eventueel even in uw auto of buiten wachten tot het tijdstip van uw afspraak.   

- Kom ALLEEN tenzij u minderjarig of hulpbehoevend bent. In dat geval brengt u maximum 1 begeleider mee. Breng GEEN KINDEREN mee, behalve als zij de patiënt zijn.

- Wij proberen de tijd dat u in de wachtzaal moet verblijven te beperken. Daarom is het belangrijk dat de consultaties zo stipt mogelijk verlopen. De consultatie zal daarom KORT en BONDIG zijn. Het is niet mogelijk om meerdere problemen in 1 afspraak te behandelen.

- Bij het binnenkomen zal gevraagd worden de HANDEN te ONTSMETTEN. Ook verzoeken we u om een MONDMASKER te dragen. 

 

Een afspraak maken bij Dokter Raes of Dokter Roest kan telefonisch op: 03 I 322.36.46 of online via onderstaande links:

Afspraak met Dr. Raes

Afspraak met Dr. Roest